Brandwacht bij sprinkler BMC onderhoud

Aan de brandveiligheid van gebouwen, projecten, installaties en evenementen, worden strenge eisen gesteld. Om na te gaan of aan alle wettelijke eisen is voldaan, vinden er regelmatig controles plaats. Tijdens deze controles worden brandmelders en sprinklers vaak voor korte of langere periode uitgeschakeld. Hetzelfde geldt wanneer uw brandmeldinstallatie door een gebrek of defect vervangen of gerepareerd moet worden. In deze gevallen is het belangrijk dat tijdens controles of reparaties de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Dit kan door de inzet van een brandwacht bij sprinkler BMC onderhoud.

Wij zijn in staat om op zeer korte termijn, vaak al binnen 2 uur, een gekwalificeerde brandwacht op uw locatie aanwezig te hebben. Meer dan eens blijkt het inschakelen van een brandwacht op korte termijn van essentieel belang voor een gegarandeerde veiligheid. Wij beschikken niet alleen over de nodige ervaring, maar tevens over de juiste mensen die in het bezit zijn van de nodige kennis en kwalificaties. Wij bieden oplossingen en vakmensen voor grote en kleine projecten en voor zowel korte als langere perioden.

Neem contact op
Gegarandeerd vakmanschap

Brandpreventie is specialistisch werk waar vaak een uitgebreide kennis van wetgeving voor nodig is. Onze medewerkers beschikken over de wettelijk vereiste certificaten, diploma’s en beschikken vaak over een jarenlange ervaring. Onze brandwachten beschikken allemaal over het vereiste NBBE Rijksdiploma brandwacht / Manschap A of hoger. Daarnaast beschikken veel van onze medewerkers over een aanvullend diploma of certificaat, bijvoorbeeld als mangatwacht, Werken Buitenwacht of een diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). Als bedrijf zorgen wij ervoor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en gewijzigde wetgeving.

Neem contact op
Wat wij te bieden hebben

Wij bieden gekwalificeerde brandwachten, waarvan velen in het bezit zijn van aanvullende specialisaties. U kunt 24/7 bij ons terecht en wij kunnen er in veel gevallen voor zorgen dat u binnen twee uur over een ervaren brandwacht op uw locatie kunt beschikken. Wij kunnen u niet alleen van gespecialiseerde vakmensen voorzien tijdens het onderhoud aan uw brandbeveiliging of sprinklerinstallatie, maar ook tijdens projecten, evenementen, theatervoorstellingen of andere evenementen.

Wilt u weten wat wij specifiek voor uw project of bedrijf kunnen betekenen, neem dan eens contact met ons op om verschillende opties door te nemen. U kunt ons uiteraard telefonisch bereiken, maar het is ook mogelijk om contact te leggen via het contactformulier op deze website.

Jas logo

Betaalbaar

Flexibel

Landelijke Dekking

We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top