Brandwachten Evenementen

Bij verschillende Brandwacht Evenementen is het inhuren van een gekwalificeerde brandwacht gewenst of zelfs verplicht. Wij beschikken over brandwachten die bijvoorbeeld bij een televisieprogramma, een concert of andere soorten evenementen waarbij brandpreventie gewenst of verplicht is, precies weten wat er moet gebeuren en waaraan moet worden gedacht. Al onze brandwachten zijn in het bezit van het Rijksdiploma Brandwacht (Manschap A. of Hoger) en een groot aantal brandwachten, beschikt tevens over aanvullende certificaten.

Een van onze kerntaken is het leveren van ervaren en gekwalificeerde brandwachten voor zowel kleine als grotere brandwacht evenementen. Wij weten wat belangrijk is en hoe ervoor kunnen zorgen dat uw evenement veilig en zonder calamiteiten kan verlopen. Daarnaast hebben onze brandwachten kennis van specifieke wetgeving en zijn zij in staat complete risicoanalyses te maken. Organiseert u een evenement waarbij een brandwacht verplicht wordt gesteld, neem dan zeker eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaren brandwacht beveiliger al binnen 2 uur op locatie

Niet alles kan vooraf worden gepland en soms is het wenselijk dat er snel en adequaat een brandwacht beveiliger wordt geregeld. Wij kunnen ervoor zorgen dat voor uw project of evenement de juiste brandwacht beveiliger, in het bezit van de ndoige kwalificaties, binnen 2 uur op locatie is. Ook in situaties waar een gespecialiseerde brand- of mangatwacht of een Emergency Resque team gewenst is, zijn wij in staat deze binnen 2 uur op locatie aanwezig te hebben.

Neem contact op
Box gala met EHBO
Een aantal garanties

Een geslaagd evenement begint bij een goede voorbereiding. De veiligheid van bezoekers zal hierbij altijd een prominente rol spelen. Als organisatie bent u daarom opzoek naar gekwalificeerde mensen waarop u zowel bij de voorbereiding als tijdens het evenement kunt vertrouwen. Flexibiliteit is belangrijk en de kosten moeten te behappen zijn. Wij begrijpen dat en nodigen u uit de verschillende mogelijkheden voor uw evenement met ons te bespreken.

Neem contact op

Betaalbaar

Flexibel

Landelijke Dekking

De voordelen op een rijtje

Heeft u een gekwalificeerde brandwacht nodig, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij kunnen er in de meeste gevallen voor zorgen dat er binnen 2 uur een brandwacht o locatie aanwezig. Onze mensen beschikken niet alleen over de benodigde vakkennis en ervaring, maar zijn tevens in het bezit van de vereiste kwalificaties, certificaten en diploma’s.

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch als via het contactformulier op deze website.

We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top