Brandwacht Beveiliger
Brandwacht voor hotels en accomodaties

Hotels en accommodaties zijn wettelijk verplicht te voldoen aan hoge standaarden wanneer het aankomt op het nemen van brand preventieve maatregelen. Nooduitgangen, sprinklerinstallaties en een brandalarm zijn elementen die in elk hotel en accommodatie aan strenge veiligheidseisen dienen te voldoen. Regelmatig dienen systemen getest, aangepast en gecontroleerd te worden. Is aanpassing of vervanging nodig dan dienen deze systemen tijdelijk uitgeschakeld te worden en in dergelijke gevallen is de brandwacht voor hotels en accommodaties verantwoordelijk voor de tijdelijke brandveiligheid in het hotel of de accommodatie. Brandwacht voor hotel en accomodaties wordt compleet door ons verzorgd.

Ons team van brandwachten is uitgerust met alle nodige kennis en beschikt over de nodige ervaring om bij herstelwerkzaamheden of uitval van brand preventieve maatregelen te worden ingezet. Dit kan door heel Nederland en in de meeste gevallen kan een brandwacht voor hotels of accommodaties al binnen 2 uur op de gewenste locatie aanwezig zijn.

Ervaren Brandwacht voor hotel en accomodaties al binnen 2 uur op locatie

Niet alles kan vooraf worden gepland en soms is het wenselijk dat er snel en adequaat een brandwacht beveiliger wordt geregeld. Wij kunnen ervoor zorgen dat voor uw project of evenement de juiste brandwacht beveiliger, in het bezit van de ndoige kwalificaties, binnen 2 uur op locatie is. Ook in situaties waar een gespecialiseerde brand- of mangatwacht of een Emergency Resque team gewenst is, zijn wij in staat deze binnen 2 uur op locatie aanwezig te hebben.

Neem contact op
Kies voor zekerheid

De veiligheid van de gasten in uw hotel of accommodatie heeft uiteraard de hoogste prioriteit. Het inzetten van een gekwalificeerde brandwacht is een logische keuze wanneer brandpreventieve systemen vervangen moeten worden, tijdelijk uitgeschakeld zijn of niet meer functioneren. Heeft u op korte termijn ene brandwacht nodig in uw hotel of accommodatie, dan kan dit snel, flexibel en tegen een aanvaardbaar tarief geregeld worden. Neem eens contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden wij voor u beschikbaar hebben.

Neem contact op

Betaalbaar

Flexibel

Landelijke Dekking

Voordelen inschakelen brandwacht voor hotel en accommodatie

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en kunnen desgewenst vaak binnen 2 uur een brandwacht in uw hotel of accommodatie plaatsen. Is uw hotel of accommodatie gevestigd binnen een van de volgende steden of regio’s, dan kan dit soms zelf nog sneller: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Wilt u een indicatie van de kosten of heeft u vragen over het inzetten van een brandwacht in uw hotel of accommodatie, neem dan zeker even contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook via het e-mailformulier op deze website.

accommodatie
We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top