Emergency Rescue Team voor besloten ruimten
Reddingsteam besloten ruimte

Heeft u een project waarbij het wenselijk is dat er een professioneel Emergency Rescue Team (ERT) aanwezig is, dan kunnen wij hiervoor zorgen. Een ERT bestaat uit minimaal drie professionele en gespecialiseerde reddingswerkers die snel en adequaat kunnen handelen wanneer zich een noodsituatie voordoet.

 

De medewerkers van ons ERT beschikken uiteraard over de nodige kennis en ervaring en zijn tevens in het bezit van de vereiste en gewenste certificaten en diploma’s. Zij weten precies wat er gedaan moet worden (of juist niet) bij calamiteiten die zich tijdens de uitvoering van uw project kunnen voordoen. Denk hierbij aan reddingsoperaties op grote hoogten, in afgesloten ruimten of ondergrondse locaties. Medewerkers die deel uitmaken van een ERT, zijn daarnaast ook in staat u te voorzien van uitgebreide risicoanalyses en kunnen u van adviezen voorzien waar u mee uit de voeten kunt.

 

Ervaren brandwacht beveiliger al binnen 2 uur op locatie

Niet alles kan vooraf worden gepland en soms is het wenselijk dat er snel en adequaat een brandwacht beveiliger wordt geregeld. Wij kunnen ervoor zorgen dat voor uw project of evenement de juiste brandwacht beveiliger, in het bezit van de ndoige kwalificaties, binnen 2 uur op locatie is. Ook in situaties waar een gespecialiseerde brand- of mangatwacht of een Emergency Resque team gewenst is, zijn wij in staat deze binnen 2 uur op locatie aanwezig te hebben. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons op te nemen en de rest gaat dan helemaal vanzelf.

Neem contact op
besloten ruimte
Neem contact met ons op!

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het inhuren van een professioneel Emergenxy Rescue Team kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord om de vakmensen bij u op locatie aan te bieden en bieden uiteraard altijd een geheel vrijblijvende offerte.

Neem contact op

Betaalbaar

Flexibel

Landelijke Dekking

We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top