Vacature BWV Instructeur

Ben jij een kei in het overdragen van kennis? Ben je in staat anderen te motiveren en inspireren? Ben je in het bezit van het rijks diploma brandwachtinstructeur en beschik je bij voorkeur over de ervaring als brandwachtinstructeur? Dan ben jij wellicht de juiste persoon om onze vacature voor BWV instructeur te vervullen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van specialisten die er samen voor zorgen dat studenten hun cursussen met succes kunnen afronden. Je ontvangt een degelijk salaris en hebt tevens de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne en externe cursussen, waaronder verschillende opleidingen in leiderschap en uitbreiding van vakkennis. Je staat er niet alleen voor, want je zult werken in een team van gemotiveerde en ervaren vakspecialisten. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor een goede invulling van het cursusprogramma en zowel de theoretische als praktische lesonderdelen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Als BWV Instructeur ben je verantwoordelijk voor het leerproces van studenten die een of meerdere van onze cursussen volgen in ons opleidingscentrum in Bunnik. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van de verschillende cursusonderdelen en zorgt ervoor dat alle verplichte lesstof uit het curriculum tijdens de lessen aan de orde komt. Je bent niet alleen docent, maar zult ook worden ingezet tijdens de examenperiode.

Wie ben jij?

Je bent iemand die in staat is om op een effectieve en plezierige manier kennis over te dragen. Je onderschrijft het belang van een degelijke opleiding voor veiligheidswachten en kan dit belang met oprechte enthousiasme op deelnemers aan de verschillende cursussen overdragen. Samen met collega’s zul je verantwoordelijk zijn voor het doceren van een of meerdere van de volgende cursussen:

  • Werken als buitenwacht
  • Gasmeten Ex-Ox-Tox
  • Werken met ademlucht
  • VCA-VOL
  • EHBO (Oranje Kruis / Rode Kruis)
  • BHV (via NIBHV)
  • Kleine blusmiddelen

Goed te combineren met een functie als brandwacht

Neem contact op
We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top