Vacature Industrieel Brandwacht

Voor het versterken van ons team van professionele industriële brandwachten, zijn we op zoek naar een gecertificeerde industriële brandwacht. Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, heb je kennis over verschillende aspecten van brandpreventie en ervaring als brandwacht, dan wordt jij wellicht onze nieuwe collega!

BWV is een van de snelgroeiende en grootste bedrijven op het gebied van brandpreventie. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen die al jarenlang vertrouwen op de hoge kwaliteit en brede kennis die onze medewerkers te bieden hebben.

Wat ga je doen?

Als industriële brandwacht houd je toezicht op locatie waar een verhoogd risico op brandgevaar aanwezig is. Je maakt risicoanalyses, adviseert opdrachtgevers en medewerkers op locatie en ziet toe dat aan alle wettelijk verplichte veiligheidseisen en richtlijnen wordt voldaan tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Je communiceert met mensen op de werkvloer en ziet toe op het correct en verantwoord gebruik van persoonlijke beveiligingsmiddelen. Bij eventuele calamiteiten, weet je precies welke stappen genomen dienen te worden om de situatie snel en adequaat onder controle te krijgen.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar geschikte kandidaten die in het bezit een of meerdere van de onderstaande certificaten:

  • Rijksdiploma Brandwacht / Manschap A of hoger
  • Certificaat BHV
  • Certificaat Gasmeten Ex-Ox-Tox
  • Certificaat Gebruik kleine blusmiddelen
  • Certificaat Onafhankelijke adembescherming
  • Certificaat Werken als buitenwacht/mangatwacht
  • Certificaat VCA (VOL)
Neem contact op
Industrieel BHV
We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top