Vacature Repressieve Brandwacht

Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een van de snelst groeiende brandbeveiligingsbedrijven van Nederland? Ben je in staat de verantwoording op je te nemen voor de complete brandveiligheid van projecten, locaties of evenementen? Ben je communicatief sterk en kun je probleemloos functioneren binnen een multidisciplinair team van professionals? Dan is de vacature voor repressieve brandwacht wellicht een baan die helemaal bij je past.

BWV is een van de innovative brandpreventiebedrijven in Nederland en beschikt niet alleen over een groot netwerk van professionals, maar tevens een eigen opleidingscentrum in Bunnik. Onze mensen staan bekend om hun integriteit en uitgebreide kennis over alle aspecten van brandpreventie.

Wat ga je doen?

Als repressieve brandwacht ben je verantwoordelijk voor de brandveiligheid in gebouwen of gesloten ruimten en tijdens projecten of evenementen. Je controleert of is voldaan aan alle wettelijk geldende regels en voorschriften, adviseert opdrachtgevers en voert desgewenst risicoanalyses uit. Je ziet toe op locaties met een verhoogd brandveiligheidsrisico en bent verantwoordelijk voor het nemen van brand preventieve maatregelen, zodat calamiteiten worden voorkomen.

Je zult werkzaam zijn op verschillende locaties en tijdens verschillende evenementen. Je zorgt voor een veilige werkomgeving voor medewerkers en bezoekers en bent eerste aanspreekpunt wanneer het aankomt op het nemen van brandpreventieve maatregelen. Je bent daarnaast het visitekaartje van ons bedrijf en dient dus over uitmuntende communicatieve vaardigheden te beschikken. In geval van nood weet je als repressieve brandwacht precies wat er gedaan moet worden en de nodige actie te ondernemen.

Wie zoeken we?

Om in aanmerking te komen voor de functie van repressieve brandwacht dien je in het bezit te zijn van:

  • Rijksdiploma Brandwacht / Manschap A of hoger
  • Certificaat BHV
  • Certificaat Gasmeten Ex-Ox-Tox
  • Certificaat Gebruik kleine blusmiddelen
  • Certificaat Onafhankelijke adembescherming
  • Certificaat Werken als buitenwacht/mangatwacht
  • Certificaat VCA (VOL)
Neem contact op
We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top