Vacature Rijksgediplomeerd Brandwacht

BWV is een van de snelst groeiende veiligheidsbedrijven in Nederland en beschikt over een eigen opleidingscentrum in Bunnik. Ter versterking van ons team en uitbreiding van het dienstenaanbod, zijn wij op zoek naar een rijks gediplomeerde brandwacht.

Werken als rijksgediplomeerde brandwacht voor BWV betekent dat je deel uitmaakt van een team van professionals dat beschikt over de nodige kennis en ervaring. Je fungeert als het professionele visitekaartje van ons bedrijf en daarbij zetten wij hoog in op het leveren van kwaliteit. Jouw kwaliteiten zorgen ervoor dat projecten volledig beveiligd zijn en opdrachtgevers geheel ontzorgd worden. Als repressieve brandwacht ben je verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van taken die de ertoe leiden dat calamiteiten worden voorkomen.

Wat ga je doen?

Als gediplomeerd brandwacht ben je verantwoordelijk voor de brandveiligheid in gebouwen of gesloten ruimten en tijdens projecten of evenementen. Je controleert of is voldaan aan alle wettelijk geldende regels en voorschriften, adviseert opdrachtgevers en voert desgewenst risicoanalyses uit. Je ziet toe op locaties met een verhoogd brandveiligheidsrisico en bent verantwoordelijk voor het nemen van brand preventieve maatregelen, zodat calamiteiten worden voorkomen.

Wie zoeken we?

Kandidaten voor de functie van rijks gediplomeerd brandwacht dienen te beschikken over een goede taalvaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels. Daarnaast dient men in het bezit te zijn van minimaal rijbewijs B en over eigen vervoer te beschikken.

Om in aanmerking te komen voor de functie van rijksgediplomeerde brandwacht dien je in het bezit te zijn van een of meerdere van de volgende certificaten  te behalen:

  • Rijksdiploma Brandwacht / Manschap A of hoger
  • Certificaat BHV
  • Certificaat Gasmeten Ex-Ox-Tox
  • Certificaat Gebruik kleine blusmiddelen
  • Certificaat Werken als buitenwacht/mangatwacht
  • Geldig VOG
Neem contact op
We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top