Brandwacht Beveiliger
Gekwalificeerde brandwacht beveiliger

Voor de meest uiteenlopende projecten is het inschakelen van een brandwacht beveiliger gewenst of zelfs verplicht zijn. Als bedrijf of organisatie is het dan prettig dat u snel en zonder aanzienlijke kosten op project- of detacheringsbasis over een gekwalificeerde brandwacht beveiliger kunt beschikken. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag tot u beschikking en kunnen er voor zorgen dat u, meestal binnen 2 uur, over een ervaren brandwacht beveiliger kunt beschikken.

Heeft u een gekwalificeerde beveiliger nodig voor een industriële stop of turnaround, dan hebben wij hiervoor de juiste brandwacht beveiliger, desgewenst met aanvullende certificaten beschikbaar. Organiseert u een evenement of heeft u een theater voorstelling waarbij tijdelijk het brandalarm wordt uitgeschakeld en een brandwacht beveiliger noodzakelijk, dan hebben wij hiervoor de juiste mensen. Een ervaren beveiliger kunnen we al binnen 2 uur op locatie aanwezig zijn, vooral wanneer de locatie zich in de volgende regio’s bevindt: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Neem contact op
Ervaren brandwacht beveiliger al binnen 2 uur op locatie

Niet alles kan vooraf worden gepland en soms is het wenselijk dat er snel en adequaat een brandwacht beveiliger wordt geregeld. Wij kunnen ervoor zorgen dat voor uw project of evenement de juiste brandwacht beveiliger, in het bezit van de ndoige kwalificaties, binnen 2 uur op locatie is. Ook in situaties waar een gespecialiseerde brand- of mangatwacht of een Emergency Resque team gewenst is, zijn wij in staat deze binnen 2 uur op locatie aanwezig te hebben. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons op te nemen en de rest gaat dan helemaal vanzelf.

Neem contact op
Kennis, ervaring en degelijke kwalificaties

Veiligheid voor bezoekers, medewerkers en complete projecten kan alleen gegarandeerd worden, wanneer er gewerkt wordt met gekwalificeerde en ervaren mensen. Onze medewerkers beschikken uiteraard over de vereiste certificaten en diploma’s en beschikken tevens over de nodige kennis en ervaring. Door interne training blijven zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wij zoregn ervoor dat al onze medewerkers op de hoogte worden gebracht van eventuele gewijzigde wetgeving. Onze medewerkers handelen volgens geldende wetten en richtlijnen en zullen er altijd voor zorgen dat hun taken tot in detail zijn voorbereid.

Betaalbaar

Flexibel

Landelijke Dekking

Jas logo
Landelijke dekking

Wij zijn in staat om door heel het land en doorgaans binnen 2 uur een gespecialiseerde brandwacht beveiliger ter plaatse te hebben. Dit geldt vooral wanneer de locatie zich bevindt binnen een van de volgende plaatsen of regio’s: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Neem contact op
Laat uw vragen snel beantwoorden

Heeft u vragen over de specifieke werkzaamheden die onze brandwacht beveiliger kan uitvoeren of heeft u vragen over informatie die u op deze pagina bent tegen gekomen, dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Wij staan hiervoor 24 uur per dag en 7 dagen tot u beschikking en doen ons best u van een zo’n uitgebreid als mogelijk antwoord te voorzien. Ook voor het aanvragen van een offerte kunt zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen.

Contact opnemen
We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top