Buitenwacht Mangatwacht

Een buitenwacht is een gespecialiseerde vakman die ervoor zorgt dat besloten ruimten veilig zijn en voldoen aan alle wettelijke eisen. De buitenwacht zorgt ervoor dat werkzaamheden binnen de afgesloten ruimte veilig en volgens geldende wetgeving en richtlijnen worden uitgevoerd. Het toezicht dat door de buitenwacht vindt continue plaatst, wat betekent dat de buitenwacht gedurende de hele duur van de werkzaamheden aanwezig is. De buitenwacht is niet alleen verantwoordelijk voor een correcte naleving van wettelijke voorschriften en richtlijnen maar tevens voor de veiligheid van iedereen die bij de werkzaamheden in de afgesloten ruimte betrokken is.

Neem contact op
Brandwachten als buitenwacht mangatwacht

In veel gevallen worden brandwachten ingezet om dienst te doen als buitenwacht mangatwacht. Dat is wettelijk alleen toegestaan, wanneer zij in het bezit zijn van het certificaat Werken als Buitenwacht / Mangatwacht. Al onze medewerkers zijn in het bezit van dit certificaat en velen hebben daarnaast aanvullende certificaten. Denk hierbij aan het certificaat Gasmeten ex-ox-tox, waardoor zij beschikken over de juiste kennis om besloten ruimten te controleren op zuurstofniveaus, explosiegevaar of schadelijke gassen.

Neem contact op
Gekwalificeerde mangatwacht inhuren

Heeft u op korte termijn een gekwalificeerde mangatwacht nodig, dan nodig we u uit eens contact met ons op te nemen. Bedenk daarbij dat wij in de meeste gevallen in staat zijn om al binnen 2 uur een mangatwacht op de door u gewenste locatie aanwezig te hebben.

Jas logo

Betaalbaar

Flexibel

Landelijke Dekking

Emergency Rescue Team

Werkzaamheden in besloten ruimten kunnen bepaalde risico’s met zich meebrengen. Om adequaat in te spelen o mogelijke calamiteiten, kan het wenselijk zijn een Emergency Rescue team (ERT) op uw locatie aanwezig te hebben. Dit team, dat bestaat uit minimaal 3 gespecialiseerde mensen, weet precies wat er moet gebeuren in noodgevallen en onvoorziene situaties. Ook een ERT kan u via ons al binnen twee uur op locatie hebben.

Neem contact op
We zijn er om te helpen!

Voel je vrij om
contact op te nemen

Kom in contact met ons

Neem contact op! info@brandwachtverhuur.nl
Top